VIDEO Tento dôchodca rozhodne nelení: Pozrite sa, aký neuveriteľný tréning si vymyslel!

NETKY.SK • 26 Október 2018, 12:03 • 2 min
VIDEO Tento dôchodca rozhodne nelení: Pozrite sa, aký neuveriteľný tréning si vymyslel!

Čínskemu dôchodcovi nechýba ani chuť žiť, ani zmysel pre humor. Takto pracuje na svojej fyzickej kondícii!

slovakia

left justify in out

Akého človeka si predstavujete pod pojmom dôchodca? Mnohí z nás zrejme nejakú milú babičku alebo deduška sediaceho na lavičke pred domom. Do tejto kategórie ale vonkoncom nespadá Youren Mi z Číny, ktorý sa vo svojich 68 rokoch venuje prazvláštnej pohybovej aktivite.

 

Youren Mi sa okamžite stáva atrakciou všade, kam príde. Väčšinu svojho času trávi práve na cestách, pričom navštevuje parky po celej Číne, kde sa prezlečený za leoparda pohybuje štvornožky po rôznych terénoch. Ak by ste ho stretli na nejakej lesnej cestičke, zrejme by ste si pomysleli, že je to blázon. On však tvrdí, že pre seba vymyslel ideálny cvičebný plán, ktorý nazval „leopard fitness“.

 

Vďaka tomuto netradičnému pohybu sa Youren Mi udržiava v kondícii. A v akej! Z času na čas predvedie aj zopár zo svojich gymnastických kúskov, ktoré sú vzhľadom na jeho vek naozaj úctyhodné. Leopard fitness teda zrejme funguje, ako má.  

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies