VIDEO Tento chlapec si kúpil vlastný dom ako 8-ročný! Neuveríte čim si zarobil

NETKY.SK • 13 Apríl 2017, 17:26 • 2 min
VIDEO Tento chlapec si kúpil vlastný dom ako 8-ročný! Neuveríte čim si zarobil

WALES - Spomínate si, čo ste robili vo veku 8 rokov? Príbeh tohto malého super chlapca môže byť pre niekoho až frustrujúci.

slovakia

left justify in out

Tyler Ford si ako 8-ročný kúpil vlastnú nehnuteľnosť za vlastné peniaze. Tie nezdedil ani nenasporil so kasičky od bohatého otecka. Dnes už 9-ročný super Tyler si majetok zarobil kickboxom. Sám ešte nebýva ale dom prenajíma podnájomníkom.

 

O jeho talente zjavne nemožno pochybovať. Malý bojovník v roku 2015 zanechal sľubnú futbalovú kariéru a začal sa naplno venovať kickboxu. Od tej doby vyhráva britské aj európske šampionáty. Len za rok 2016 získal 64 zlatých medailí, pričom neprehral ani jeden zápas.

 

 

"Keď bol menší, všetko čo chcel, bolo boxovanie, keďže ja sám som bol majster sveta,“ vysvetlil jeho otec Anthony Ford pre Wales Online. "Tyler je neuveriteľne odhodlaný bojovať a byť najlepší,“ dodal.

 

"Každé ráno pred školou vstáva o šiestej ráno a trénuje. Je to šialený bojovník, porazil omnoho väčších súperov, ako je on,“ povedal pyšný otec.

 


Tyler je platný ako profesionálny športovec a o chvíľu nastúpi aj na hereckú dráhu. Toto výnimočné dieťa si všimol jeden americký režisér, ktorý o ňom chce natočiť film s názvom Ying Yang.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona