VIDEO: Telenovela v priamom prenose: Toto by nechcela zažiť žiadna nevesta!

NETKY.SK • 10 Apríl 2019, 13:56 • 2 min
VIDEO: Telenovela v priamom prenose: Toto by nechcela zažiť žiadna nevesta!

Na tento svadobný tanec manželia nikdy nezabudnú, žiaľ, nebudú na neho spomínať v dobrom.

slovakia

left justify in out

Svadobný deň je veľkou udalosťou nielen pre samotných novomanželov, ale aj pre ich rodiny a známych. Preto je samozrejmé, že každý túži po dokonalej svadbe, kde všetko bude „klapať“ jedna radosť, presne podľa plánu. Nuž ale, všetko ovplyvniť nedokážete.

 

Manželstvo dvoch mladých Číňanov nezačalo práve najlepšie. Hostia totiž mali možnosť vidieť také divadlo, za aké by sa nemusela hanbiť ani ktorákoľvek mexicko-argentínska telenovela. Toto však, žiaľ, nebola scénka hraná podľa scenára, ale reálna situácia, ktorej musela úbohá nevesta čeliť tvárou v tvár.

 

img

 

Uprostred oslavy a novomanželského tanca sa totiž na parkete objavila ďalšia žena v bielych svadobných šatách. Nanešťastie, bola to ženíchova expartnerka. Skôr, ako ktokoľvek stihol duchaprítomne zareagovať, aby nepozvanú hosťku vyviedol zo sály, začalo sa „srdcervúce“ predstavenie. Bývalá priateľka čerstvo ženatého muža kľačiac na zemi začala nariekať, aby jej odpustil, že "všetko bola jej vina".

 

To už ale mladomanželka nevydržala a s urazeným výrazom opustila miestnosť, pričom jej manžel sa za ňou rozbehol. Dusnú situáciu nezachránil ani DJ, keď to chcel odľahčiť vetou: "Máme tu nečakanú situáciu. Toto je realita lásky."

 

Dramatické video sa okamžite stalo hitom čínskych sociálnych sietí.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies