VIDEO Tehotná matka s tromi deťmi v aute vbehla do oceánu: Chcela ich zabiť!

NETKY.SK • 6 Marec 2014, 13:51 • 2 min
VIDEO Tehotná matka s tromi deťmi v aute vbehla do oceánu: Chcela ich zabiť!

DAYTONA – Zvláštny spôsob samovraždy a vraždy svojich detí si zvolila tehotná matka troch detí z mesta Daytona na Floride. S autom sa chcela utopiť v oceáne. Celý incident zachytil svedok na video.

slovakia

left justify in out

Tehotná Američanka spolu so svojimi tromi deťmi (3,9 a 10) v aute najskôr jazdila po pláži, no neskôr strhla auto rovno do oceánu. Očitý svedok nahral incident na video. „Počul som ako jedno dieťa kričí: Naša mama nás chce zabiť, pomôžte!,“ prezradil svedok televízii CBS.

Keď to zbadali okoloidúci ihneď začali pomáhať. Z auta sa im podarilo vytiahnuť dve deti, zatiaľ čo matka vyskočila cez okno priamo do vody. Po chvíli zistili, že v aute sa nachádza ešte jedno dieťa, ktoré bolo v detskej sedačke.

Spolu s pobrežnou službou zachránili všetkých účastníkov drámy. Tehotná matka sa podrobí vyšetreniu, ale s najväčšou pravdepodobnosťou jej deti zoberú.

 





twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies