VIDEO Taxikár mal obrovské šťastie: Trafilo ho padajúce lietadlo, prežil

NETKY.SK • 4 Február 2015, 18:33 • 2 min
VIDEO Taxikár mal obrovské šťastie: Trafilo ho padajúce lietadlo, prežil

TCHAJ-PEJ - Vnútroštátny let taiwanskej leteckej spoločnosti TransAsia Airways s 58 ľuďmi na palube sa dnes štyri minúty po štarte z letiska v metropole Tchaj-pej naklonil počas letu medzi mrakodrapmi na bok, narazil spodnou časťou do vyvýšenej cestnej estakády a zrútil sa horeznačky do plytkej rieky priamo v meste. Na ceste narazil aj do taxíku.

slovakia

left justify in out

 

Na internete sa objavili fotografie z miesta nehody, ktoré zachytávajú vodiča taxíku ako telefonuje tesne po tom, ako ho lietadlo trafilo krídlom. Muž mal obrovské šťastie.

 

img

 

 

Krídlo lietadla mu zničilo čelné sklo a kapotu a môže ďakovať za to, že je nažive. Keby bol o niekoľko desiatok centimetrov ďalej, lietadlo by ho zmietlo do rieky a pravdepodobne by neprežil.

 

img

 

Pri nehode lietadla zahynulo najmenej 19 ľudí, 15 prežilo nehodu so zraneniami a 24 ďalších je nezvestných, citovala oficiálne zdroje a médiá agentúra AP.

 

Podľa vedúceho záchranného tímu sa nezvestní nachádzajú stále v troskách potopeného lietadla alebo ich odniesol prúd rieky. "V tejto chvíli to nevyzerá príliš optimisticky," povedal novinárom na mieste nehody jeden z členov záchranného tímu. "Tí, ktorí sedeli v prednej časti lietadla, pravdepodobne zahynuli."

 

Viac o nehode lietadla sa dozviete TU!




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona