VIDEO Táto žena baví Slovensko: Na plné ústa povedala, čo si myslí o bio-eko-raw-vegan strave

NETKY.SK • 29 Júl 2016, 14:00 • 2 min
VIDEO Táto žena baví Slovensko: Na plné ústa povedala, čo si myslí o bio-eko-raw-vegan strave

BRATISLAVA – V dnešnej dobe si ľudia čoraz viac dávajú pozor na to, čo konzumujú. V móde sú rôzne diéty a druhy stravy ako napríklad raw, bio, alebo paleo. Pani Zuzana Machová natočila video, v ktorom bez servítky povedala, čo si o tejto móde myslí.

slovakia

left justify in out

"Bola som s kamoškou na káve, ona je celkom príčetná, veľmi pekná, inteligentná a úspešná. Chce strašne zdravo jesť, dala mi recept na nejaký senzačný raw koláč, ktorý pozostáva zo zmixovanej sóje, čo je krmivo pre dobytok, a maku, to už mi došlo zle. A na to všetko dala bezlaktózovú šľahačku, čiže šľahačku bez šľahačky. Čistý nezmysel," povedala vo videu Zuzana, ktorej vadia reči o bio-eko-raw-vegan strave.

 

Podľa pani Zuzany sa treba zdravo stravovať, ale netreba to však preháňať. "Táto hystéria vládne úplne všade, ľudia sa nemôžu normálne najesť. Toto je totálne náboženstvo, každý sa vyzná v zdravej strave. V dôsledku toho je každý alergický na laktózu, cukor, múku. Jedna štúdia ale hovorí, že maximálne šesť percent ľud je naozaj alergických. Ja mám ale pocit, že je to šesťsto percent,“ hovorí vo videu pani Zuzana o raw strave.

 

Ďalej si Zuzana uťahuje z nových slov, ktoré táto nová móda stravovania priniesla. Jedným z takýchto slov je aj slovo „ketózny“. Minule vraj stretla ľudí, ktorí jej povedali, že sú „ketózni“. Povedali jej, že jedia len mäso. „Ale to, že na večierku vypili liter vína, je už asi v poriadku,“ povedala Zuzana.

 

"Prestaňte byť ketózni, prestaňte byť chorí a jedzte normálnu stravu z čerstvých potravín. Použite sem-tam aj cukor a soľ, nie sú to žiadni zločinci. Keď budete všetko jesť v normálnej miere, tak budete zdraví a šťastní. Jedzte to, čo je dobré pre vaše telo a dušu. Nemusí to byť bio ani eko, to je kravina," uzavrela Zuzana.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies