VIDEO Seniorka sa s tým nepárala: Dvoch hadov zo záhradného grilu odstránila naozaj rázne!

NETKY.SK • 11 September 2018, 11:04 • 2 min
VIDEO Seniorka sa s tým nepárala: Dvoch hadov zo záhradného grilu odstránila naozaj rázne!

81-ročnú Austrálčanku už zrejme v živote len tak niečo neprekvapí. Takto si podarila s dvojicou hadov v jej grile.

slovakia

left justify in out

Austrália je krajina, ktorá pre mnohých predstavuje veľkého „strašiaka“ v súvislosti s naozaj rozmanitým, no hlavne nebezpečným, živočíšstvom. Miestni sú však už zvyknutí v tomto prostredí žiť, a tak sa vedia vysporiadať aj so situáciami, ktoré by bežný Európan len tak nezvládol. Príkladom by mohla byť aj táto babička z Queenslandu.

 

Starenka meria len 150 centimetrov, no o to väčšiu odvahu a razantnosť v sebe má. Keď nedávno na terase svojho domu v grile objavila dve krajty, nemala s ich odstránením ani najmenší problém. Na pomoc si privolala svojho zaťa, ktorý mal o poznanie väčší strach, a jednu po druhej ich holými rukami preniesla do pripraveného boxu.

 

Vo svojom brisbaneskom dome žije žena už 40 rokov a ako sa vyjadrila, hady boli vždy súčasťou jej života, nakoľko ich v okolí žije množstvo. Je preto normálne, že sa občas vyskytnú aj v blízkosti jej obydlia. Zakaždým ich však odchytí a prenesie do trávnatého porastu k rieke.

 

„Nemyslím si, že to bolo niečo výnimočné. Len sme čakali, že tam bude iba jeden had. Ale pod ním sme našli druhého,“ okomentovala seniorka situáciu.

 

Krajty síce nie sú jedovaté, patria medzi škrtičov, ich pohryznutie by však mohlo človeku spôsobiť nepríjemné infekcie.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona