VIDEO Táto kulturistka to trochu prehnala, v tele má 0% tuku

NETKY.SK • 14 November 2016, 16:00 • 2 min
VIDEO Táto kulturistka to trochu prehnala, v tele má 0% tuku

CALIFORNIA – Nemenovaná ženská kulturista na internet zavesila video z posilovne, kde odhalila a odprezentovala svoje vyrysované telo. Okrem toho sa pochválila, že nemá absolútne žiaden telesný tuk.

slovakia

left justify in out

Tým vyvolala búrlivú debatu a množstvo ľudí ju kritizovalo, že to čo robí svojmu telu, je nezdravé a nebezpečné. „Mať nula percent telesného tuku je neprirodzené a nezdravé, a najmä pre ženy, dokonca to ani nevyzerá pekne,“ napísal jeden z divákov. Iní užívatelia video komentovali podobne, zhodli sa, že mladá žena zašla priďaleko.

 

Našli sa však aj ľudia, ktorí jej odhodlanie a pevnú vôľu obdivujú: „Je to jej telo a jej život, môže si robiť, čo chce.“ 

 

Žena pravdepodobne pochádza z USA a video bolo zverejnené na LiveLeak s titulkom: „Toto prešlo z krásy do nebezpečného stavu."

 

Zdravé percento telesného tuku sa podľa Royal College of Nursing u žien vo veku 20 až 39 rokov pohybuje medzi 21 a 33 percentami.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies