VIDEO: Tatar s tretím gólom v sezóne, Edmonton s Jurčom vo Winnipegu bez bodu

NETKY.SK • 21 Október 2019, 08:17 • 2 min
VIDEO: Tatar s tretím gólom v sezóne, Edmonton s Jurčom vo Winnipegu bez bodu

USA - Slovenský hokejový reprezentant Tomáš Tatar patril medzi hráčov, ktorý sa v noci zapísali do štatistík najlepšej hokejovej ligy sveta. Jeho Montreal nastúpil na ľade Minnesoty. Vo Winnipegu sa stretli kanadské mužstvá Jets a Oilers. Do zápasu, ktorý rozhodovali až samostatné nájazdy, nastúpil aj Tomáš Jurčo.

slovakia

left justify in out

Ani tretí zápis slovenského útočníka v službách Canadiens však neodvrátil prehru tohto tradičného hokejového klubu, ktorý je držiteľom najvyššieho počtu Stanley Cupov v histórii súťaže.

 

img

 

Tatar vyrovnal v 2. minúte druhej tretiny na 1:1, o 16 sekúnd neskôr otočil stav stretnutia Phillip Danault, Montreal však do konca zápasu zápasu inkasoval ešte 3 krát. Minnesota si pripísala iba druhý triumf v novom ročníku.

 

 

Edmonton Oilers aj s Tomášom Jurčom prehrali vo Winnipegu 0:1 po samostatných nájazdoch. V nich sa za hostí nepresadili Ryan Nugent-Hopkins ani Connor McDavid, na opačnej strane boli úspešní Kyle Connor a Patrik Laine. Jets ukončili trojzápasovú sériu prehier.

 

 

Sezóny, kedy boli "Hawks" postrachom celej ligy a v priebehu 5 rokov sa im aj s našim Mariánom Hossom podarilo vyhrať 3 Stanley Cupy, sú už preč. Inak tomu nebolo ani počas dnešnej noci. Washingtonu, bez zraneného Pánika, sa podarilo v United Centre vyhrať 5:3. Asistenciou prispel k víťazstvu hostí John Carlson, získal 18. bod v sezóne a stal sa tretím obrancom v histórii NHL, ktorému sa podarilo v úvodných desiatich dueloch nazbierať aspoň osemnásť bodov.

 

 

výsledky:

New York Rangers - Vancouver 2:3

Minnesota - Montreal 4:3 (TATAR za hostí 1+0)

Chicago - Washington 3:5

Winnipeg - Edmonton 1:0 pp a sn

Anaheim - Calgary 1:2

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies