VIDEO Tame Impala zverejnili skladbu My Life

NETKY.SK • 6 Marec 2018, 08:12 • 2 min
VIDEO Tame Impala zverejnili skladbu My Life

BRATISLAVA - Austrálska kapela Tame Impala zverejnila skladbu My Life.

slovakia

left justify in out

Na novinke spolupracoval aj čínsko-americký elektronický producent Steven Zhu, známy aj ako Zhu. Ten má na konte debutový album Generationwhy (2016) či úspešný singel Faded. Fanúšikovia a fanúšičky si k novinke môžu pozrieť aj sprievodné video, v ktorom sa opakuje sekvencia s autom jazdiacim po ceste.

Formácia Tame Impala vznikla v roku 2007 v austrálskom Perthe a na konte má zatiaľ tri štúdiové albumy - Innerspeaker (2010), Lonerism (2012) a Currents (2015). Prvé dva spomínané boli podľa austrálskej verzie magazínu Rolling Stone najlepšími tamojšími albumami roka. Zatiaľ posledné dve nahrávky kapely získali ocenenie austrálskej hudobnej akadémie ARIA za album roka, rockový album roka a Tame Impala vyhlásila ARIA v rokoch 2013 a 2015 za najlepšiu skupinu. Okrem iného majú na konte aj BRIT Award či dve nominácie na Grammy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies