VIDEO Takúto romantiku ste dávno nevideli! Pozrite sa, čo sa 84-ročný muž rozhodol urobiť pre svoju manželku

NETKY.SK • 4 September 2018, 12:11 • 2 min
VIDEO Takúto romantiku ste dávno nevideli! Pozrite sa, čo sa 84-ročný muž rozhodol urobiť pre svoju manželku

Tomuto sa hovorí bezhraničná láska...

slovakia

left justify in out

Mona a Des Monahanovci z Írska tvoria manželský pár už 57 rokov. Pred časom však Mona začala mať zdravotné problémy a postupne prichádza o zrak. Je teda jasné, že už nezvláda všetky činnosti, ktoré pred tým brala ako samozrejmosť. A nakoľko je ženou, okrem iného ju mrzelo aj to, že sa už nedokáže sama pekne upraviť. Jej milujúci manžel preto spravil niečo úžasné!

 

Desovi bolo manželky veľmi ľúto, vždy bola totiž dámou a zakladala si na tom, aby bola pekne upravená. Rozhodol sa preto, že začne navštevovať kurzy pre vizážistky, aby svojej životnej láske vedel pomôcť aj v tomto. Dokonca nakrútil video, v ktorom popisuje presný postup, ako manželku líči. "Nemám na tebe veľa práce, si perfektná. Vyzeráš nádherne, aj Michelangelo by závidel," hovorí v ňom Mone.

 

Des sa na kurzoch naučil všetko potrebné. Vysvetľuje, aké dôležité je vybrať ten správny odtieň makeupu a následne ho dôkladne naniesť. Mona si jeho starostlivosť užíva a je nadšená. A Niet sa čo čudovať. Koľko manželov by sa na také niečo podujalo?

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies