VIDEO Takto to vyzerá v Detroite: Gangstri, prostitútky a zrážka v priamom prenose

NETKY.SK • 23 August 2016, 11:24 • 2 min
VIDEO Takto to vyzerá v Detroite: Gangstri, prostitútky a zrážka v priamom prenose

DETROIT – Americké mesto Detroit bolo kedysi automobilovou dielňou pre celé Spojené štáty. Výroba áut sem prilákala aj ďalších podnikateľov, ktorí tu rozbehli svoje obchody a mesto prekvitalo. To je všetko minulosťou.

slovakia

left justify in out

Mesto, z ktorého pochádza napríklad aj rapper Eminem a je domovom hokejového tímu Red Wings, v ktorom pôsobí aj Tomáš Tatar sa veľmi zmenilo. Finančná kríza ho tvrdo zasiahla a mesto doknca zbankrotovalo s obrovskými dlhmi.

 

Z mesta odišla práca a s ňou aj bohatí ľudia a hneď blízko centra sa nachádzajú ulice, kde nie je bezpečne ani za bieleho dňa.

 

Istý muž menom Charlie natočil prechod jedným z detroitských get. Neuveríte vlastným očiam, čo sa deje priamo v uliciach jedného z amerických veľkomiest.

 

Prostitútky bez hanby krútia nahými zadkami na ulici, kopa gangstov a dokonca aj nehoda, pri ktorej muž zrazí autom iného chlapíka, akoby sa nič nedialo.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies