VIDEO Takto sa smial Chester iba pár hodín pred samovraždou

NETKY.SK • 19 September 2017, 10:0 • 2 min
VIDEO Takto sa smial Chester iba pár hodín pred samovraždou

BRATISLAVA - Na internete sa objavilo video, na ktorom je zachytený Chester Bennigton spolu so svojim deťmi pri hre. Uverejnila ho spevákova manželka, aby upozornila na to, že depresia nemá "tvár" alebo "náladu". Video bolo natočené iba 36 hodín pred tým, ako sa spevák rozhodol dobrovoľne odísť z tohto sveta.

slovakia

left justify in out

Chester Charles Bennington bol americký hudobník, spevák, skladateľ a herec. Známy bol vďaka rockovým skupinám Linkin Park a Dead by Sunrise.

 

Spevák sa rozhodol ukončiť svoj život obesením 20. júla 2017 v súkromnej rezidencii Palos Verdes Estates v Los Angeles.

 

V poslednom období mal veľké problémy s depresiami a nedokázal sa zmieriť so smrťou svojho blízkeho priateľa Chrisa Cornella. Dlhé roky bojoval so závislosťou na drogách a alkohole, bol dva razy ženatý a zostalo po ňom šesť detí. V minulosti sa vyjadril, že uvažoval o samovražde, keďže ho v mladosti zneužíval starší muž.

 

Z videa, ktoré uverejnila na Twitter manželka Chestera, Talinda Bennigton behá mráz po chrbte. Sú na ňom zachytené posledné okamžiky jeho života. Práve naopak, člen skupiny Linkin Park sa na ňom smeje, hrá sa s deťmi a vyzerá, že je vo veľmi dobrej nálade.

 

Talinda sa snaží všetkým ľuďom ukázať, akí sú ľudia trpiaci  depresiou nevyspytateľní. Aj keď sa vám môže zdať, že je všetko v poriadku, tak nemáte ani len tušenie, čo sa  odohráva v  hlave človeka trpiaceho depresiou.

 

"Sľubujem, že sa s niekým porozprávam pred tým, než si budem chcieť ublížiť, keď sa budem cítiť depresívne, smutný alebo budem prechádzať ťažkým obdobím," povedal Chesterov syn Draven.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona