VIDEO Takto sa postará policajný pes o svojho pána, keď náhle omdlie!

NETKY.SK • 26 Jún 2018, 13:00 • 2 min
VIDEO Takto sa postará policajný pes o svojho pána, keď náhle omdlie!

Tento psík absolvoval kurz prvej pomoci.

slovakia

left justify in out

Madridská polícia je známa tým, že má vo svojich radoch aj množstvo štvornohých pomocníkov, ktorým venuje náležitú pozornosť a výcvik. Policajných psov cvičia tak, aby dokázali zareagovať skutočne na každú situáciu, čo nedávno aj názorne ukázal jeden z tamojších mužov zákona spolu so svojim verným parťákom.

 

Poncho so svojim pánom nedávno predviedli scénku, ako pes reaguje v prípade, že jeho majiteľ náhle omdlie. Video z „akcie“ si na internete získalo veľkú pozornosť. Akonáhle Poncho videl, ako jeho milovaný pán bezvládne spadol na zem, okamžite k nemu pribehol a začal mu poskytovať „prvú pomoc“. Sledoval jeho dýchanie, potiahol ho za ruku v snahe prebrať ho a dokonca sa pokúšal o masáž srdca!

 

Samozrejme, išlo len o milú ukážku schopností policajného psíka, ten pochopiteľne nemá dostatočnú silu na to, aby mohol reálne previesť masáž srdca. V tomto prípade ide skôr o upevňovanie vzťahu policajta a jeho služobného psa, dvojice, v ktorej by jeden za druhého aj život položili.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies