VIDEO Tak toto vystúpenie klaunovi v cirkuse naozaj nevyšlo

NETKY.SK • 16 Máj 2016, 09:50 • 2 min
VIDEO Tak toto vystúpenie klaunovi v cirkuse naozaj nevyšlo

BLACKWOOD - Obyčajná návšteva cirkusu sa zmenila na boj o život. Svoje o tom vie Ben Garnham, ktorý sa vybral na vystúpenie so svojimi deťmi.

slovakia

left justify in out

Všetko sa začalo vtedy, keď klaun počas svojho vystúpenie vytiahol Bena Garnhama (37) z publika aby mu pomohol s jedným trikom. Ľudia tlieskali a skandovali, najviac nadšené boli Benove deti. Nikto však nečakal čo sa stane.

 

Klaun začal vysvetľovať mladému otcovi čo má robiť, aby trik bol dokonalý. A v tom sa to stalo. Nebezpečné vystúpenie dopadlo ešte horšie, ako by kto čakal. Klaun dopadol celou váhou na Bena a ten sa udrel do hlavy.

 

Zo zeme sa viac nepostavil. Zostal v bezvedomí, na pomoc mu utekali zamestnanci cirkusu. Deti plakali a pýtali sa, či je mŕtvy, rodičia ich hneď vyviedli von alebo im zakrývali oči.

 

Otec dvoch detí bol prevezený do nemocnice s pomliaždeninami, otrasom mozgu a narazenými rebrami. No mohlo sa to skončiť oveľa horšie. Našťastie bude Ben v poriadku a začína sa súdiť s cirkusom. Z videa je jasné, že klaun nedával pozor na bezpečnosť a pri triku mu neistil krk a hlavu. Personál cirkusu sa však vyhovára, že všetci boli v šoku a vystresovaný.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies