VIDEO Tak toto nevyšlo: Pozrite sa, ako dopadol zlodej pri pokuse o ozbrojenú lúpež!

NETKY.SK • 19 September 2018, 12:52 • 2 min
VIDEO Tak toto nevyšlo: Pozrite sa, ako dopadol zlodej pri pokuse o ozbrojenú lúpež!

Muž sa pokúsil vylúpiť obchod s elektronickými cigaretami, vonkoncom však neuspel.

slovakia

left justify in out

Samozrejme, lúpeže sú ilegálnou činnosťou, ktorú musíme jednoznačne odsúdiť. Avšak treba povedať, že tento kriminálnik to už viac spackať nemohol. Napriek vážnosti situácie video z bezpečnostnej kamery obchodu pobavilo internet.

 

Ťažko povedať, koľko času zlodej venoval dôslednej príprave svojho zločinu,  ale podľa toho, čo ukazuje videozáznam, vyzerá to, akoby mu tento nápad skrsol v hlave len tesne pred tým. Vstúpil totiž do predajne s elektronickými cigaretami, kde si zrejme od predavačky plánoval vyžiadať hotovosť. Hrozivo mal pôsobiť práve kvôli tomu, že v ruke držal zbraň. Nešlo to ale tak jednoducho, ako si predstavoval. Zdá sa, že nebol príliš obratný, preto sa mu pištoľ nešikovne vyšmykla z ruky v momente, keď ju vytiahol. Navyše, bola hračkárska.

 

Aby toho nebolo málo, akonáhle sa lupič, ktorého plán zlyhal na celej čiare, rozhodol z predajne utiecť, medzi dverami mu spadli nohavice. Evidentne išlo o „profesionála“.

 

Po „majstrovi zločinu“, ako ho posmešne prezývajú, je momentálne vyhlásené pátranie.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona