VIDEO: Tak toto dokáže naozaj asi len Cristiano Ronaldo

NETKY.SK • 5 September 2019, 12:10 • 2 min
VIDEO: Tak toto dokáže naozaj asi len Cristiano Ronaldo

BRATISLAVA - Kvalifikácia na ME 2020 je už v plnom prúde. Portugalsko, ako obhajca titulu, však do nej nevstúpilo podľa očakávania. Na reprezentačných zrazoch sa však objaví aj Cristiano Ronaldo, ktorý sa svojimi kúskami snaží vždy pobaviť.

slovakia

left justify in out

Na jednom z tréningov portugalskej futbalovej reprezentácie sa Cristiano Ronaldo predviedol fintičkou. Loptu, ktorá sa nachádzala mimo hracej plochy, zatočil tak šikovne, že spravila dokonalý oblúk smerom k lopte, ktorá sa nachádzala v bráne a trafila ju.

 

 

Po vydarenom pokuse Cristiano pred spoluhráčmi zapózoval. Obranca Pepe, jeho bývalý spoluhráč v Reale Madrid, sa v momente pokúšal o to isté. Síce mu to vyšlo, ale aj to až na druhý pokus. Ostatní hráči len nechápavo krútili hlavami nad technikou svojho kapitána.

 

 

Pohodu do portugalskej reprezentácie rozhodne treba priniesť. Po prvých dvoch kvalifikačných zápasoch majú majstri Európy z roku 2016 len dva body za remízy s Ukrajinou a Srbskom. V kvalifikačnej skupine B-skupiny im patrí až štvrtá priečka.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies