VIDEO Tak tento rodič to poriadne prehnal! Svoju dcéru prevážal autom priviazanú na nosiči bicyklov!

NETKY.SK • 31 August 2018, 12:57 • 2 min
VIDEO Tak tento rodič to poriadne prehnal! Svoju dcéru prevážal autom priviazanú na nosiči bicyklov!

Polícia nemohla uveriť videu, ktoré dostala od svedka incidentu.

slovakia

left justify in out

Turecká polícia nedávno riešila kuriózny prípad. Kontaktoval ich totiž zhrozený vodič, ktorý sa stal svedkom ničoho bizarného. Auto, ktoré išlo po ceste pred ním, malo na nosiči pre bicykle priviazané dieťa!

 

Šialeného vodiča sa podarilo vypátrať vďaka poznávacej značke, ktorú muži zákona dokázali odčítať z videa od vodiča automobilu idúceho za ním. Bezodkladne ho teda kontaktovali a následne zatkli.

 

Obvinený otec ôsmich detí sa odvolával na to, že dcéru na nosič nepripútal nasilu, vraj to sama chcela. Zároveň na svoju obhajobu dodal, že takto prešli ani nie pol kilometra a po celý čas neprekročili rýchlosť 20 km/h. Navyše vraj celé zariadenie riadne prekontroloval, uistil sa, že má dostatočnú nosnosť a 13-ročnú dcéru následne dôkladne pripútal.

 

Vodičov 22-ročný syn prezradil, že celá rodina je otrasená zo skutočnosti, že sa otec dostal do problémov pre niečo také. Chcel totiž len urobiť radosť svojmu dieťaťu.

 

Aký trest ho momentálne čaká zatiaľ nie je známe.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies