VIDEO Synovci Pavla Pašku dobili v Košiciach mladý pár: Martin skončil v bytovom podniku, Maroš na polícii

NETKY.SK • 26 November 2015, 13:37 • 2 min
VIDEO Synovci Pavla Pašku dobili v Košiciach mladý pár: Martin skončil v bytovom podniku, Maroš na polícii

KOŠICE - Synovci bývalého predsedu parlamentu Pavla Pašku (Smer-SD) sa na Hlavnej ulici v Košiciach zaplietli do bitky. Všetci traja majú na krku obvinenie z ublíženia na zdraví. Usvedčil ich záznam z bezpečnostnej kamery.

slovakia

left justify in out

Pred pizzeriou na Hlavnej ulici v Košiciach sa v nedeľu o štvrtej ráno pobili synovci bývalého predsedu Národnej rady SR Pavla Pašku a ďalší štyria Košičania. Ján (24) s priateľkou Zuzanou (21) vyšli z pizzerie a začal ju obťažovať Branislav Paška. Ján do neho sotil a začala sa bitka. Celú ju zachytila bezpečnostná kamera.

 

„Po oslave, keď sme čakali na taxík, bol brat bezdôvodne od chrbta napadnutý mladým chlapcom. Obaja spadli na zem,“ povedal po útoku Martin Paška.

 

Na videu je vidieť, že Ján napadol Branislava Pašku, avšak spôsob, akým bratia Paškovci potom zareagovali bol obzvlášť brutálny. Ján skončil s pomliaždeninami po celom tele a v moči mu našli krv. Zuzana dopadla najhoršie. Skončila s otrasom mozgu v nemocnici. 

 

 

 

Martin Paška odstúpi z postu riaditeľa bytového podniku

 

Technický riaditeľ Bytového podniku mesta Košice (BPMK) Martin Paška odchádza z funkcie. Ako dnes informovala hovorkyňa mesta Košice Linda Šnajdárová, na základe rozhovoru s primátorom Richardom Rašim sa technický riaditeľ Bytového podniku mesta Košice Martin Paška vzdá funkcie a požiada o uvoľnenie z pracovného pomeru. „Odsudzujem akúkoľvek formu násilia a násilného správania,“ uviedol primátor Košíc Richard Raši.
 

Maroš Paška končí v policajnom zbore

 

Maroš Paška pracuje ako policajt. Jeho službu zatiaľ dočasne pozastavili a hrozí mu vyhadzov.

 

Všetkým trom obvineným hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies