VIDEO Synáčik meškal do školy, otec ho doviezol vrtuľníkom priamo pred vchod

NETKY.SK • 22 Marec 2017, 17:53 • 2 min
VIDEO Synáčik meškal do školy, otec ho doviezol vrtuľníkom priamo pred vchod

KYJEV – Každý z nás si určite pamätá tie chaotické rána pred cestou do školy. Budík občas nezvoní alebo nie dostatočne hlasno a stane sa, že si pospíme viac, ako by sme mali. Dohnať stratený čas ale nie je ľahké, teda ako pre koho.

slovakia

left justify in out

Šokovaní občania natočili video, v ktorom malý ukrajinský chlapec vyskočil z vrtuľníka a bežal do školy. Denník Metro informoval, že išlo o stroj Robinson R22 Beta a scénka sa odohrala v okolí Kyjeva.

 

Neoficiálne zdroje tvrdia, že chlapec je synom Andreja Palchevskii, bývalého námestníka ukrajinského ministra športu.

 

 

Mnoho ľudí na sociálnych sieťach vyjadrilo pobúrenie a otca kritizovali za to, že dieťa kazí takýmto exotickými vymoženosťami.

 

"Jediné čo môžeme, je dúfať, že takýto ľudia budú exemplárne potrestaní a jedného dňa dospejeme k stabilizovanej a rovnocennej spoločnosti," napísala Anna Melenchuk.


Artyon Ulibin jej ale protirečil: "Nebuď žiarlivá, prečo by sa mali obmedzovať? Je skvelé, keď si ľudia môžu dovoliť také veci."

 

Ultraľahký vrtuľník spotrebuje v priemere 18 litrov paliva za letovú hodinu. Vzhľadom na poznačené životné prostredie a globálne otepľovanie, by bolo vhodné, využívať takého spôsoby dopravy rozumnejšie. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies