VIDEO Syna Michaela Douglasa prepustili po takmer siedmich rokoch z väzenia

NETKY.SK • 2 August 2016, 07:47 • 2 min
VIDEO Syna Michaela Douglasa prepustili po takmer siedmich rokoch z väzenia

LOS ANGELES - Syna americkej hviezdy strieborného plátna, herca a producenta Michaela Douglasa (71) prepustili po takmer siedmich rokoch z väzenia.

slovakia

left justify in out

Potvrdil to podľa televíznej stanice ABC aj hovorca slávneho umelca.

 

Camerona Douglasa (37) odsúdili v roku 2010 za obchodovanie s drogami na päť rokov odňatia slobody nepodmienečne. Za mrežami ho však prichytili s narkotikami, čo mu vynieslo predĺženie pobytu vo väzení. Na slobodu sa pôvodne mal dostať až v roku 2018.

 

 

Syn slávneho otca a vnuk nemenej slávneho starého otca - Kirka Douglasa - je podľa internetového portálu People.com aktuálne v resocializačnom zariadení.

 

Michael Douglas opakovane kritizoval väzenské pomery v Spojených štátoch, ale aj systém, na základe ktorého nemohol vidieť syna po dva roky. Podľa jeho slov by sa na väzenských podmienkach pre drogovo závislých, ktorí sa nedopustili násilného trestného činu, malo v USA urgentne niečo zmeniť.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona