VIDEO Svetobežník Alex predal celý svoj majetok, aby zachytil cestu okolo sveta!

NETKY.SK • 13 Máj 2014, 17:59 • 2 min
VIDEO Svetobežník Alex predal celý svoj majetok, aby zachytil cestu okolo sveta!

USA - Americký motocyklista, fotograf, kameraman a moderátor Alex Chacón precestoval za tri roky 36 krajín sveta.

slovakia

left justify in out

Počas svojich ciest vystriedal päť motocyklov a najazdil viac ako 202-tisíc kilometrov. Zároveň tiež pomocou kamery dokumentoval miesta, na ktorých sa ocitol, z čoho následne vytvoril takmer trojminútový videoklip.

 

Ako uvádza bývalý študent medicíny na svojej webovej stránke www.modernmotodiaries.com, na to, aby získal dostatok peňazí na cestu, musel údajne predať väčšinu svojho hmotného majetku, vrátane auta, televízora a oblečenia. Z rodného El Pasa v Texase odišiel, aby zažil najepickejšie dobrodružstvo svojho života. Navštívil vraj množstvo nádherných miest a spoznal jedinečných ľudí. Čelil však aj mnohým život ohrozujúcim situáciám, byrokratickým a politickým problémom, kriminalite i prírodným katastrofám. Prespával na parkoviskách, prišiel o peniaze, no súčasne sa snažil získať čo najviac finančných prostriedkov pre charitu. 

 

Informácie pochádzajú z webstránok www.huffingtonpost.co.uk a www.modernmotodiaries.com.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies