VIDEO Sveťo Malachovský si pomastí vrecká! V Jojke dostal kšeft snov, túto šou určite poznáte aj vy

NETKY.SK • 28 Apríl 2017, 10:19 • 2 min
VIDEO Sveťo Malachovský si pomastí vrecká! V Jojke dostal kšeft snov, túto šou určite poznáte aj vy

Sveťo Malachovský sa v markizáckej šou Tvoja tvár znie povedome predstavil ako výborný spevák, teraz dostane šancu ukázať ešte viac.

slovakia

left justify in out

TV Joj sa rozhodla na obrazovky dostať americký formát Carpool Karaoke, ktorý je veľmi známy a obľúbený. Videá z tejto šou sú totiž dostupné na internete. Carpool Karaoke je pravidelne sa opakujúcou rubrikou v rámci The Late Late Show s moderátorom Jamesom Cordenom. Program vysiela televízia CBS.

 

Princíp celej relácie je jednoduchý. James si pozýva známych hudobných hostí, aby spolu s nimi spieval v aute rôzne piesne. Trasa je pritom vopred naplánovaná a zvyčajne sa jazdí po uliciach Los Angeles.

 

Keďže tento formát prichádza aj na Slovensko, úlohy v úlohe hostiteľa sa predstaví Sveťo Malachovský, ktorý už dávnejšie divákom predviedol, že spievať naozaj vie. V Amerika má tento formát obrovský úspech, je otázne, či rovnako zaujme aj na Slovensku.

 

                 

 

                 

 

                 

 

                 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies