VIDEO Svadobná pohroma: Tehotná milenka prišla zbiť nevestu!

NETKY.SK • 28 November 2013, 10:38 • 2 min
VIDEO Svadobná pohroma: Tehotná milenka prišla zbiť nevestu!

ŠENZEN – Čo je nočná mora každého muža? Keď sa jeho milenka stretne s jeho manželkou! Istému Číňanovi sa stala obdobná nepríjemnosť. Na jeho svadbu totiž prišla jeho tehotná milenka.

slovakia

left justify in out

Nahnevaná tehotná milenka išla na „hotové“ pretože na svadbu prišla oblečená ako nevesta. Pravdepodobne dúfala, že si to Ženích rozmyslí a vezme si ju, keďže už nosí v sebe jeho dieťa. Nestalo sa tak a odmietnutá milenka sa pustila do nevesty.

Medzi nevestu a milenku skočil ženích, ktorý sa snažil hašteriace sa ženy od seba oddeliť. S pomocou niekoľkých prítomných sa mu to aj podarilo a keď sa situácia aspoň na chvíľu upokojila nevesta sa zrútila na zem. Ženích sa ju snažil upokojiť, ale márne.

Podľa čínskych médií nevesta kričala po tehotnej milenke: „Nešla si na potrat keď si ešte mohla a teraz sa sem opovažuješ prísť so svojím obrovským bruchom? Ako môžeme vedieť koho je to dieťa? Chceš nás donútiť , aby sme ti kúpili dom?“

Na túto svadbu ani jeden z prítomných len tak ľahko nezabudne.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies