VIDEO Surfera zmietla gigantická vlna, akoby zázrakom sa mu nič nestalo

NETKY.SK • 29 Júl 2015, 14:00 • 2 min
VIDEO Surfera zmietla gigantická vlna, akoby zázrakom sa mu nič nestalo

TAHITI – Stáli pri ňom všetci svätí! Surfera zmietla obrovská vlna, prežil a dokonca vyviazol takmer bez zranení.

slovakia

left justify in out

Surfer Niccolo Porcella prežil pravdepodobne najväčšie zmietnutie vlnou v surferskej histórii. Tento veľmi nepríjemný moment sa podaril zachytiť na kameru.

 

Kameraman Tim Pruvost zachytil 27-ročného Porcellu ako sa neudržal na obrovskej vlne na juhozápade Tahiti. Voda ho doslova oplieskala o dno.

 

 

„Bola to tá najbrutálnejšia vec – bol som úplne zničený,“ povedal pre magazín Surfing Life a dodal: „Lietal som hore dolu, trieskalo ma to o dno znovu a znovu. Vlna mala asi 9 metrov a držala ma pod vodou dosť dlho. Vestu som stratil takmer ihneď a druhá vlna ma doslova privŕtala a na dno som narazil ešte viac. Poranil som si chrbát, kolená a potom cezo mňa prešli asi ešte ďalšie štyri vlny a nakoniec som sa ocitol na brehu.“

 

Porcella sa vynoril na brehu, vypľul krv a išiel chytiť ďalšiu vlnu. „Najlepší deň môjho života bol keď som si vzal moju manželku, ale toto bol určite druhý najlepší deň,“ povedal bláznivý Porcella.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona