VIDEO Sulík ukázal, ako to vyzerá v europarlamente: Desať hlasovaní za menej ako minútu

NETKY.SK • 26 November 2015, 16:41 • 2 min
VIDEO Sulík ukázal, ako to vyzerá v europarlamente: Desať hlasovaní za menej ako minútu

BRUSEL – V európskom parlamente sedí 754 europoslancov. V čistom bez všetkých príplatkov im každý mesiac na účet „pípne“ 6200 eur. Podľa tohto videa väčšina z nich ani nevie za čo hlasuje.

slovakia

left justify in out

Na svojom facebooku zverejnil slovenský europoslanec Richard Sulík video z dnešného hlasovania v európskom parlamente. „Dnes v europarlamente  - 10 hlasovaní za menej ako minútu,“ napísal k videu líder slovenských liberálov z SaS.

 

DNES V EUROPARLAMENTE - 10 HLASOVANÍ ZA MENEJ AKO MINÚTUKto má to šťastie, že rozumie predsedajúcemu priamo, stíha. Kto je odkázaný na tlmočníka v sluchadlách, má zmätok, lebo pravidelne sa stáva, že kým tlmočník prekladá "kto je ZA", predsedajúci sa už pýta "kto je PROTI". Tým, ktorí sa dnes sťažovali, odporúčil predsedajúci sa naučiť ZA, PROTI a ZDRŽAL SA vo viacerých jazykoch, lebo musíme byť efektívni. To nie je žart. Nuž, tak dnes síce viacerí netušili o čom hlasovali, ale zato sme boli efektívni...Ešte chcem dodať: existuje aj elektronické hlasovanie, len o málo pomalšie. To ale poslanci odmietajú používať pravidelne, lebo vraj nemusia všetci pri každom bode vedieť, kto ako hlasoval. Fraška.

Posted by Richard Sulik on Wednesday, November 25, 2015

 

„Kto má to šťastie, že rozumie predsedajúcemu priamo, stíha. Kto je odkázaný na tlmočníka v slúchadlách, má zmätok, lebo pravidelne sa stáva, že kým tlmočník prekladá "kto je ZA", predsedajúci sa už pýta "kto je PROTI. Tým, ktorí sa dnes sťažovali, odporučil predsedajúci sa naučiť ZA, PROTI a ZDRŽAL SA vo viacerých jazykoch, lebo musíme byť efektívni. To nie je žart. Nuž, tak dnes síce viacerí netušili o čom hlasovali, ale zato sme boli efektívni...,“ píše ďalej Sulík k videu.

 

„Ešte chcem dodať: existuje aj elektronické hlasovanie, len o málo pomalšie. To ale poslanci odmietajú používať pravidelne, lebo vraj nemusia všetci pri každom bode vedieť, kto ako hlasoval. Fraška,“ dodal Sulík.

 

Martin sa Sulíka v komentároch opýtal ako sa hlasy sčítavajú. „To sa neščítava, to sa odhaduje. Fakt, nekecám,“ odpovedal predseda SaS.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies