VIDEO Sulík o páde Radičovej vlády: Má sa vyjadriť aj Macko Uško a Chrobák Truhlík

NETKY.SK • 5 Február 2016, 12:52 • 2 min
VIDEO Sulík o páde Radičovej vlády: Má sa vyjadriť aj Macko Uško a Chrobák Truhlík

BRATISLAVA – Predseda strany Sloboda a Solidarita Richard Sulík veľmi svojsky zareagoval na požiadavku svojich bývalých kolegov, ktorí si založili stranu SKOK! Tí ho vyzvali, aby prijal zodpovednosť za pád Radičovej vlády.

slovakia

left justify in out

Sulík nedávno zverejnil SMS komunikáciu s bývalou premiérkou Ivetou Radičovou, v ktorej potvrdil, že on a jeho strana nenesie zodpovednosť za pád vlády v roku 2011. Jeho bývalí kolegovia zo strany SaS, ktorí sú členmi strany SKOK Juraj Miškov a Daniel Krajcer označili Sulíkove správanie za detinské a vyzvali ho, aby sa ospravedlnil ľuďom za pád vlády. Viac sa dočítate TU

 

Sulík s odpoveďou dlho neotáľal. Kto však čakal ospravedlnenie bude sklamaný, ale predseda liberálov a europoslanec svojou odpoveďou určite zaujal a dokonca aj pobavil.

 

"Plne s týmito dvomi pánmi súhlasím. A očakávam, že aj Macko Uško a Chrobák Truhlík vyzvú všetky ostatné zvieratká v lese, aby sa k celej situácii postavili ako chlapi, a dívali do budúcnosti," povedal Sulík vo videu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies