VIDEO Suarez prvýkrát trénoval so spoluhráčmi z Barcelony

NETKY.SK • 15 August 2014, 11:50 • 2 min
VIDEO Suarez prvýkrát trénoval so spoluhráčmi z Barcelony

BERCELONA - Uruguajský futbalový útočník Luis Suarez v piatok prvýkrát trénoval so spoluhráčmi z FC Barcelona.

slovakia

left justify in out

Stalo sa tak deň po tom ako mu Športový arbitrážny súd (CAS) potvrdil štvormesačný dištanc za uhryznutie talianskeho obrancu Giorgia Chielliniho na MS v Brazílii, no umožnil mu trénovať i nastupovať v prípravných zápasoch.

 

"Bola to pre mňa zložitá situácia, nemal som z nej dobrý pocit. Platil som za chybu, ospravedlnil som sa za ňu. Musím na to zabudnúť, na to všetko a myslieť na budúcnosť a súčasnosť v mojom vysnívanom klube," povedal Suárez pre klubovú televíziu FCB. 

 

Suarez sa tak na ihrisku premiérovo stretol v rovnakom drese s hviezdami Kataláncov Lionelom Messim, či Andresom Iniestom, informovala agentúra AP. V pondelok sa bude môcť predstaviť aj divákom na štadióne Camp Nou v dueli o Trofej Joana Gampera proti mexickému tímu Leon. Oficiálne ho klub ako novú posilu plánuje predstaviť zástupcom médií v utorok. 

 

"Už sa nemôžem dočkať prvého strentutia, chcem zase hrať. Keď príde môj čas, musím byť pripravený," dodal bývalý spoluhráč slovenského stopéra Martina Škrtela. 

 

"Barca" odohrá prvý ligový duel novej sezóny 24. augusta, Suarez môže v jej drese nastúpiť v súťažnom zápase až od 26. októbra. Uruguaj sa bude musieť bez kanoniera zaobísť v najbližších deviatich súťažných zápasoch, vynechá tak aj kontinentálny šampionát Copa America 2015. Najlepší strelec uplynulého ročníka anglickej Premier League prestúpil v lete za vyše 80 miliónov eur do Barcelony z FC Liverpool.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies