VIDEO Sú slovenské tajné zložky pripravené zasiahnuť v prípade teroristického útoku?

NETKY.SK • 21 September 2017, 13:34 • 2 min
VIDEO Sú slovenské tajné zložky pripravené zasiahnuť v prípade teroristického útoku?

BRATISLAVA – Za posledných pár rokov Európou otriasli desiatky teroristických útokov, pri ktorých zahynuli stovky nevinných ľudí. Môžu sa vynárať otázky, či tajné služby fungujú tak, ako by mali. Mnohí európski lídri neraz kritizovali prácu a komunikáciu jednotlivých bezpečnostných zložiek krajín, ktoré vinili z toho, že o útokoch nevedeli a nedokázali im zabrániť.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Neraz sa nám naskytajú pochybnosti o kvalite ich vykonávanej práce a či robia všetko pre to, aby sa útokom predchádzalo. Aj napriek tomu, že na Slovensku sa zatiaľ žiaden teroristický útok nestal, nie je vylúčené, že sa v budúcnosti podobným tragédiám nevyhneme. Nás zaujímalo, či sú naše tajné zložky na podobné situácie trénované a pripravené, či by boli schopné správne reagovať a vyhodnocovať potencionálne hrozby. Na otázky nám odpovedal bezpečnostný analytik Milan Žitný. Viac sa dozviete v priloženom Videu:

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona