VIDEO Štvorročný chlapček uviazol v studni, záchranári boli dlho bezradní

NETKY.SK • 13 Marec 2018, 08:24 • 2 min
VIDEO Štvorročný chlapček uviazol v studni, záchranári boli dlho bezradní

DEWAS - Dramatický incident sa odohral v meste Dewas v indickom štáte Madhjapradéš. Štvorročný chlapec tam spadol do studne, odkiaľ ho záchranári nevedeli dostať. Po 34 hodinách a zmene taktiky sa im to podarilo.

slovakia

left justify in out

Štvorročný Roshan sa hral na poli pri meste Dewas, keď spadol do jednej z tamojších studní a uviazol v asi 12-metrovej hĺbke v úzkej šachte, píše server Novinky.cz. Rodičia mu nedokázali pomôcť, a tak privolali záchranné zložky.

 

Na mieste prišlo asi 60 záchranárov, dlho sa im však dieťa nedarilo vytiahnuť. Prvotný plán bol prekopať sa k chlapcovi zboku, ten však stroskotal, keď záchranári narazili na skalu.

 

Všetci si boli dobre vedomí, že ide o čas, lebo ako ukazovali zábery z kamery vloženej do studne, chlapec pomaly strácal vedomie. Úspešný bol nakoniec ten najbanálnejší pokus.

 

Členovia záchranného tímu spustili k chlapcovi lano a ten sa ho na prekvapenie všetkých dokázal zachytiť tak, že ho mohli pomaly vytiahnuť hore.

 

Na mieste sa zhromaždili dedinčania, ktorí záchranu chlapčeka odmenili veľkým potleskom. Roshana následne previezli do nemocnice a podľa posledných správ je jeho stav stabilizovaný.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies