VIDEO Štvorica mladíkov sa vlámala do vily odsúdeného miliardára Krejčířa, pozrite si unikátne zábery!

NETKY.SK • 9 Jún 2017, 10:35 • 2 min
VIDEO Štvorica mladíkov sa vlámala do vily odsúdeného miliardára Krejčířa, pozrite si unikátne zábery!

PRAHA/ČERNOŠICE - Opustená luxusná vila odsúdeného podnikateľa Radovana Krejčířa je magnetom pre nelegálnych návštevníkov. Odkedy si neslávne známy český miliardár odpykáva 35-ročný trest v Juhoafrickej republike pre pochybné obchodné transakcie a daňové úniky jeho honosný príbytok neďaleko českej metropoly stihli už niekoľkokrát vykradnúť.

slovakia

left justify in out

Tentoraz štvorica mladých investigatívnych nadšencov, fascinovaná opustenými priestormi, vnikla do objektu a zdokumentovala všetky zákutia interiéru a priľahlého pozemku. Vo videu napríklad uvidíte ako si zahrali futbal v privátnej telocvični. 

 

O nehnuteľnosť nie je na realitnom trhu vôbec záujem, niekoľko rokov je už v predaji za cca 65 miliónov českých korún, odhadovaná cena pozemku a domu je však až 4-násobne vyššia. Práve z vily v Černošiciach sa Krejčířovi podarilo utiecť českej polícii cez okno na toalete  pri spackanej razii v roku 2005. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies