VIDEO Streľba v Dubline: Falošní policajti strieľali po fanúšikoch boxu, jedného zabili!

NETKY.SK • 5 Február 2016, 18:57 • 2 min
VIDEO Streľba v Dubline: Falošní policajti strieľali po fanúšikoch boxu, jedného zabili!

DUBLIN - Dvojica strelcov prezlečených za policajtov v piatok zaútočila na boxerských fanúšikov v dublinskom hoteli Regency.

slovakia

left justify in out

Po ich vyčíňaní jeden muž zomrel, dvaja skončili v nemocnici s vážnymi strelnými poraneniami. Všetky obete sú vo veku od 20 do 39 rokov. Atak môže mať spojenie s napätím v podsvetí írskej metropoly.

 

 

Priaznivci sa zúčastnili na vážení pred dvoma víkendovými boxerskými súbojmi. Dvaja detektívi, ktorí požiadali o zachovanie anonymity, agentúre AP povedali, že je priskoro špekulovať o motíve, ale spomenuli možnosť krvnej pomsty medzi gangmi.

 

 

Najväčšou hviezdou chystaných vystúpení je Jamie Kavanagh. Jeho otca - usvedčeného drogového dílera - zastrelili v Španielsku v roku 2014. Starší Kavanagh patril k prominentným postavám mafie severného Dublinu. Tá má dlhoročnú rivalitu so západnou skupinou z časti Clondalkin. Promotér Jamieho Kavanagha Frank Warren neskôr v piatok poskytne stanovisko.

 


 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies