VIDEO: Streľba v centre pre ľudí s postihnutím. Na mieste sú mŕtvi!

NETKY.SK • 6 Máj 2022, 17:06 • 2 min
VIDEO: Streľba v centre pre ľudí s postihnutím. Na mieste sú mŕtvi!

HAAG - Holandská polícia v piatok oznámila, že dve osoby prišli o život a dve utrpeli vážne zranenia počas streľby na farme neďaleko mesta Rotterdam, ktorá slúži ako centrum pre ľudí s postihnutím.

slovakia

left justify in out

Rotterdamská polícia na Twitteri uviedla, že po streľbe pri obci Alblasserdam zadržali podozrivého a zhabali strelnú zbraň. Polícia dodala, že očitým svedkom tohto činu poskytli starostlivosť a pomoc.

 

 

Podľa miestnych médií zomreli 34-ročná žena a 16-ročné dievča. Čo sa týka vážne zranených, išlo o 13-ročného chlapca a 20-ročnú ženu, ktorých previezli do nemocnice. Jedna osoba utrpela ľahké zranenia, uvádza server NL Times.

 

Prečítajte si tiež: VIDEO: Explózia v centre Madridu! Hlásia 17 zranených

 

Podozrivý páchateľ je 38-ročný muž. Polícii bol známy pre menšie priestupky, avšak nemal nijaký záznam v registri trestov. Údajne však trpí duševnými problémami. Motív streľby však zatiaľ nie je jasný.

 

 

Na mieste zasahovali záchranári aj vrtuľníky. Úrady vyzvali miestnych obyvateľov, aby sa danej lokalite vyhli.

 

Farma ponúka denné aktivity vrátane starostlivosti o zvieratá, čo je súčasťou terapie pre deti a dospelých trpiacich napríklad poruchami autistického spektra či duševnými problémami.

 

Možno vás zaujme: Polícia našla pol tony kokaínu v zásielke kávy pre Nespresso



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies