VIDEO: Streľba na strednej škole. Zranená je aj tehotná učiteľka!

NETKY.SK • 6 Október 2021, 20:09 • 2 min
VIDEO: Streľba na strednej škole. Zranená je aj tehotná učiteľka!

HOUSTON - Páchateľom je 18-ročný študent, ktorý z miesta ušiel v aute. Polícia celý areál zabezpečila a pátra po útočníkovi.

slovakia

left justify in out

Tínedžer postrelil na strednej škole v texaskom Arlingtone štyri osoby a z miesta ušiel. V súčasnosti po ňom pátra polícia. Prípad sa stal v stredu dopoludnia tamojšieho času. Miestna polícia potvrdila, že streľbe predchádzala hádka medzi študentmi v triede. Jeden z účastníkov napokon vytiahol zbraň. 

 

 

 

Do nemocnice previezli troch ľudí so strelnými ranami. Zranenie utrpela aj tehotná učiteľka, ktorú však ošetrili na mieste. 

 

Prečítajte si tiež: Nadrogovaný Slovák zrazil v Maďarsku dvoch cyklistov. Mladá žena zomrela

 

Útočníkom je 18-ročný Timothy George Simpkins, ktorý ušiel v striebornom automobile značky Dodge Charger z roku 2018. Podľa polície je ozbrojený a nebezpečný. "Som si istý, že strelec nie je v priestoroch školy. Verím, že tu bol len jeden strelec. V našich srdciach myslíme na zranených a na všetkých študentov, ktorí si v škole museli prejsť týmto traumatizujúcim zážitkom," uviedol zástupca policajného šéfa Kevin Kolbye. 

 

 

Informácia prišla len niekoľko dní po tom, ako 25-ročný Dexter Harold Kelsey v piatok postrelil riaditeľa školy v Houstone. 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies