VIDEO Streľba na koncerte hiphopového speváka T.I.: Jeden mŕtvy a traja zranení

NETKY.SK • 26 Máj 2016, 10:12 • 2 min
VIDEO Streľba na koncerte hiphopového speváka T.I.: Jeden mŕtvy a traja zranení

NEW YORK - Jeden človek dnes zahynul a ďalšie tri osoby utrpeli zranenia pri streľbe, ku ktorej došlo v newyorskej štvrti Manhattan, v koncertnej sále, kde mal vystúpiť hiphopový spevák a herec T.I. Informovala o tom agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Predstaviteľ miestnej polície uviedol, že k streľbe došlo v stredu o 22.15 h miestneho času (04.15 h SELČ) v koncertnej sále Irving Plaza, pričom 34-ročný muž utrpel strelné poranenie hrudníka, ďalšieho 33-ročného muža zasiahol výstrel do brucha a 26-ročná žena utrpela zranenie nohy. Všetci traja boli prevezení do nemocnice, kde jeden z ťažko zranených mužov svojim zraneniam podľahol. Zranenia údajne utrpela aj štvrtá osoba, ktorá však nemocničné ošetrenie vyhľadala sama.

 

 

Ďalšie informácie o prípade polícia neposkytla. V súvislosti s dnešnou streľbou nebol zatiaľ nikto zadržaný.

 

Spevák T.I. v čase streľby ešte nebol na pódiu napriek tomu, že podľa jedného z účastníkov koncertu mal vystúpiť okolo 21.00 h. Jeho agent uviedol, že všetky otázky týkajúce sa streľby v Irving Plaza postupuje polícii.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona