VIDEO: Stratenú Mitzi našli na bizarnom mieste

NETKY.SK • 28 November 2019, 11:15 • 2 min
VIDEO: Stratenú Mitzi našli na bizarnom mieste

Alan Whitton stratil svojho psa Mitziho na prechádzke v lese. Po niekoľkých hodinách neúspešného hľadania sa vrátil domov, avšak pátrania sa nevzdal. Po troch dňoch svojho milovaného Jack Russela našiel na bizarnom mieste.

slovakia

left justify in out

Alan sa vybral na prechádzku so svojim psíkom Mitzim do lesa, no vtedy ešte nevedel, čo ho čaká. Psík Mitzi sa stratil počas bieleho dňa. Alan so svojou rodinou pátral až do večera, no psíka nikde nebolo.

 

img

 

Na druhý deň dostal od svojho suseda telefonát, že jeho pes pobehuje okolo líščej diery. Alan sa okamžite vybral do lesa s nádejou, že svojho psíka nájde. Jack Russel je lovecké plemeno psa, ktoré je šikovné najmä pri naháňaní malej koristi. Alan si uvedomil, že neobyčajné správanie susedovho psa mohlo naznačovať Mitzinu prítomnosť.

 

img

 

Do lesa si zobral so sebou aj psíkove hračky. S pomocou priateľov začal kopať hlboko do zeme hneď vedľa líščej diery. Po dvoch hodinách dokázal z hlbokej diery vytiahnuť Mitzi, ktorá bola síce unavená, no hlavne živá a zdravá.

 

img

 

Psa skontroloval veterinár a ako odmenu za statočnosť dostala Mitzi od svojho majiteľa vegetariánsky párok, ktorý je jej obľúbenou pochúťkou. Aj tento príbeh dokazuje, že priateľstvo medzi človekom a psom je nenahraditeľné.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristian Kubis
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies