VIDEO Strašidelný pád modelky na prestížnej prehliadke spodného prádla. Jej reakcia zaujme

NETKY.SK • 22 November 2017, 13:57 • 2 min
VIDEO Strašidelný pád modelky na prestížnej prehliadke spodného prádla. Jej reakcia zaujme

V čínskom Šanghaji sa v pondelok konala prestížna módna prehliadka Victoria's Secret Fashion Show. Pozerať sa bolo na čo - nielen na krásne modelky, ale aj krkolomný pád, ktorý pred domácim publikom predviedla Si Meng-jaová.

slovakia

left justify in out

Si Meng-jaová sa na domácej pôde nepredviedla práve v najlepšom svetle, píše server Novinky.cz. Zábery z prestížnej módnej prehliadky zachytili moment, keď si 28-ročná modelka upristred móla prišliapla dlhú vlečku, stratila rovnováhu a spadla.

 

Číňanka sa však strašidelne vyzerajúcim pádom nenechala rozhodiť. Najprv si upravila svoj odev, potom vstala a s úsmevom na tvári pokračovala v chôdzi.

 

Podľa agentúry AP sa po predstavení na čínkej sociálnej sieti Weibo ospravedlnila. "Nezáleží na tom, ako bolestivý pád je, dôležité je zase vstať a pokračovať," dodala.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies