VIDEO Stoppelkamp skóroval z 82 metrov, prekonal rekord Tzavellasa

NETKY.SK • 22 September 2014, 10:31 • 2 min
VIDEO Stoppelkamp skóroval z 82 metrov, prekonal rekord Tzavellasa

BERLÍN - Stredopoliar Paderbornu Moritz Stoppelkamp utvoril nový rekord nemeckej futbalovej bundesligy, keď v sobotňajšom víťaznom zápase s Hannoverom skóroval z 82 metrov.

slovakia

left justify in out

Hannover prehrával v závere 0:1 a v snahe vyrovnať vrhol všetky sily do útoku. V nadstavenom čase podporil ofenzívu aj brankár hostí Ron-Robert Zieler, ktorý si pri priamom kope zabehol až do súperovej šestnástky. Lopta sa však odrazila k domácemu Stoppelkampovi, ktorý si ju spracoval na hrudi a poslal ju cez celé ihrisko až do opustenej brány súpera. Letela pritom presne 82,3 metra. "Netušil som, že dokážem vystreliť až na takú veľkú diaľku," rozplýval sa šťastný strelec, ktorého citovala agentúra DPA.

 

 

Stoppelkamp prekonal rekordný zápis Gréka Georgiosa Tzavellasa, ktorý v marci 2011 v bundesligovom dueli Schalke - Eintracht Frankfurt skóroval zo 73 metrov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies