VIDEO Stoch mal prsty v troch góloch Bursasporu: Fantastický zápas

NETKY.SK • 18 Január 2016, 09:49 • 2 min
VIDEO Stoch mal prsty v troch góloch Bursasporu: Fantastický zápas

ISTANBUL - Slovenský futbalista Miroslav Stoch sa v nedeľňajšom zápase 18. kola tureckej ligy predviedol vo výbornom svetle. Jeho tím Bursaspor pokrstil nový štadión víťazstvom 4:2 nad Trabzonsporom a slovenský krídelník mal prsty v troch presných zásahoch.

slovakia

left justify in out

"Sme nesmierne radi, že sa nám duel podarilo zvládnuť, pretože už po siedmich minútach sme prehrávali 0:2 a vôbec to nevyzeralo ružovo. Nakoniec to bol pre nás fantastický zápas, ktorý sme vyhrali 4:2, a to aj vďaka skvelej kulise," povedal pre oficiálny web svojej zastupiteľskej spoločnosti Football Service Agency Stoch, ktorý nastúpil v základnej zostave a z ihriska schádzal v 89. minúte za ovácií domácich fanúšikov.

 

"Na ihrisku sa opäť cítim veľmi dobre. V týždni som po dlhšej dobe strelil gól, a veľa mi k nemu nechýbalo ani proti Trabzonu. Chvalabohu sme to aspoň otočili na konečných 4:2 a mňa teší aspoň to, že som mal prsty v troch góloch," dodal Stoch, ktorý kriticky priznal nespokojnosť s výkonmi mužstva v jesennej časti ligy.

 

"Prvá polovica súťaže nám vôbec nevyšla. Výsledky nezodpovedali kádru, aký v Bursaspore je. Prišiel však nový tréner, ktorý zmenil určité veci a začína sa to otáčať v náš prospech. Mňa začal využívať viac zo stredu ihriska, kde som nastupoval počas krátkej zimnej prípravy. Skúšal ma aj pod hrotom alebo vo dvojičke so spoluhráčom a môžem povedať, že mi to tam celkom vyhovuje, pretože som často pri lopte a môžem aj tvoriť hru. Uvidíme, ako to bude v ďalších zápasoch. Máme však šnúru dobrých výsledkov, a preto pevne verím, že nám to vydrží čo najdlhšie a v tabuľke budeme už len stúpať," zaželal si na záver.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona