VIDEO Stereophonics zverejnili pieseň I Wanna Get Lost With You

NETKY.SK • 26 Júl 2015, 19:50 • 2 min
VIDEO Stereophonics zverejnili pieseň I Wanna Get Lost With You

WALES - Waleská rocková kapela Stereophonics zverejnila skladbu I Wanna Get Lost With You.

slovakia

left justify in out

Formácia k novinke zároveň ponúkla video, v ktorom je okrem členov kapely možné vidieť aj mladý zamilovaný pár užívajúci si spoločné chvíle.


I Wanna Get Lost With You je ďalšou ochutnávkou z albumu Keep The Village Alive, ktorý skupina plánuje vydať 11. septembra. Štúdiovku nahrávali v Bruseli a Londýne, autorsky sa na nej podieľal najmä spevák, gitarista a klávesák zoskupenia Kelly Jones. Štyridsaťjedenročný hudobník a Jim Lowe majú na starosti aj produkciu albumu.


Stereophonics vznikli v roku 1992. Debutový album Word Gets Around vydali v auguste 1997. V roku 1999 uviedli na trh druhú štúdiovku Performance And Cocktails s hitmi The Bartender And The Thief, Just Looking či Pick A Part That's New. S týmto albumom sa im po prvý raz podarilo dobyť UK Chart. Rebríček ovládli aj s treťou štúdiovkou Just Enough Education To Perform (2001) obsahujúcou aj single Mr. Writer, Have A Nice Day, Step On My Old Size Nines, Handbags And Gladrags a Vegas Two Times, a tiež s nasledujúcimi nahrávkami You Gotta Go There To Come Back (2003), Language. Sex. Violence. Other? (2005) a Pull The Pin (2007). Následne vydali albumy Keep Calm And Carry On (2009) a zatiaľ posledný Graffiti on the Train (2013). V súčasnosti tvoria kapelu okrem spomínaného Kellyho Jonesa aj Richard Jones (basgitara, klávesy), Adam Zindani (gitara) a Jamie Morrison (bicie).


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies