VIDEO Spoznaj svoje limity s Tactical Combat Academy

NETKY.SK • 10 Júl 2018, 16:29 • 2 min
VIDEO Spoznaj svoje limity s Tactical Combat Academy

Tactical Combat Academy ( TCA ) je spoločnosť vedená profesionálnymi inštruktormi, ktorí založili tento projekt za účelom odovzdania svojich vedomostí o narábaní so zbraňami, technológie sebaobrany, bojových výcvikov či výcviku protiteroristických jednotiek bežným občanom.

slovakia

left justify in out

Všetky strelecké, taktické, teoretické kurzy, výcviky i teambuidingy sú vedené príslušníkmi s dlhoročnými skúsenosťami z ozbrojených a spravodajských zložiek - Ministerstva vnútra, Ministerstva obrany, SIS, a súkromných bezpečnostných agentúr z celého Sveta. Mnohí z nich pôsobili v špeciálnych jednotkách v Spojených štátoch Amerických, Británii či Iraku a tiež absolvovali množstvo seminárov a kurzov. V tíme TCA sa nachádzajú aj inštruktori, ktorí dlhé roky pôsobili v krízových zónach ako je Afganistan či Irak zažili na vlastnú kožu bojové pole. Výcviky v TCA sú vďaka nim čo najviac prispôsobené reálnym situáciám.

 

TCA ponúka kurzy pre civilný, štátny či súkromný sektor. TCA je jedna z najznámejších spoločností vedúcich vojenský výcvik, ktorá nie je určená len pre tvrdých chlapov, ale aj ich jemnejšie polovičky. Kurzy sú určené pre každého, kto si chce osvojiť zručnosti streľby, sebaobrany, zvládanie krízových situácií, kurzy prežitia atď.

 

Pre civilný sektor je určených nemalé množstvo kurzov: výcvik v oblasti základnej manipulácie so strelnými zbraňami, kurz taktickej obrany streľby, kurz prežitia, kurz sebaobrany, kurz ostreľovača a mnoho ďalších.

 

Príď si aj ty skúsiť svoje limity a nájsť v sebe bojovníka. Naše kurzy nie sú len o zdatnosti a sile tela ale aj o ovládaní mysle. TCA je tým správnym miestom, kde lepšie spoznáš sám seba a zároveň si nájdeš svoju druhú rodinu.

 

 

Viac informácií nájdete tu:

https://www.tca.sk/profil/ako-zacat-s-kurzami

https://muzom.sk/bol-som-v-tactical-combat-academy/



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies