VIDEO Spisovateľka napísala esej s názvom Ako zabiť svojho manžela, následne ju zatkli za vraždu vlastného muža

NETKY.SK • 13 September 2018, 15:00 • 2 min
VIDEO Spisovateľka napísala esej s názvom Ako zabiť svojho manžela, následne ju zatkli za vraždu vlastného muža

Zlá zhoda náhoda?

slovakia

left justify in out

Nancy Cramtpon-Brophyová sa už niekoľko rokov venuje písaniu románov a esejí. Niektoré z nich publikuje aj na internete. Inak to nebolo ani v prípadne detektívky s názvom Ako zabiť svojho manžela. Práve tá však spravila z autorky podozrivú číslo jedna v prípade vraždy jej vlastného manžela.

 

Vražda Daniela Brophyho sa odohrala ešte minulý rok, Nancy však vzali do väzby až tento týždeň, pričom polícia mlčí o detailoch prípadu. Muž zomrel na následky strelného poranenia po tom, ako na neho vystrelil neznámy páchateľ v Oregonskom kulinárskom inštitúte, kde pracoval ako kuchár.

 

Po jeho smrti predniesla Brophyová pred jeho kolegami dojímavý príhovor, no ako sa vyjadrili susedia, o pár dní na to už vôbec nevyzerala, že by ju smrť milovaného muža nejako zasiahla. Nakoľko sa vo svojej eseji prezentuje aj výrokmi ako „Rozvod je drahý a skutočne chcete deliť svoj majetok?“, je jasné, že sa o ňu polícia začala zaujímať.

 

Teraz sa začne proces, v rámci ktorého budú spisovateľke vraždu dokazovať.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona