Spevákovi Ramazzottimu vyjdú začiatkom mája knižné spomienky na úspešnú kariéru

NETKY.SK • 11 Apríl 2016, 18:26 • 2 min
Spevákovi Ramazzottimu vyjdú začiatkom mája knižné spomienky na úspešnú kariéru

RÍM - Príbehy, anekdoty, spomienky, ale aj množstvo fotografií a doteraz nezverejnených materiálov bude súčasťou knižnej publikácie Grazie di cuore (Srdečná vďaka), ktorú pre svojich početných fanúšikov pripravil taliansky spevák Eros Ramazzotti (52).

slovakia

left justify in out

Skladateľ a spevák, ktorý iba nedávno opäť hosťoval v Bratislave, o tom dnes informoval prostredníctvom jednej zo sociálnych sietí.Eros Ramazzotti, ktorého knižná novinka sa na trhu objaví 5. mája, venuje toto dielo podľa vlastných slov práve fanúšikovskej obci, ktorá stojí za ním už tri desaťročia.

 

"Knihu som napísal, aby som porozprával celú svoju medzinárodnú kariéru od začiatkov až po turné Perfetto World, ktoré ešte prebieha," konštatoval rodák z Ríma, ktorý má na konte celý rad megahitov, ale aj duety so stálicami svetovej hudobnej scény, napríklad Tinou Turnerovou, Cher alebo Anastaciou.

 

Eros Ramazzotti má v diskografii doteraz 14 štúdiových albumov a s jeho nahrávkami sa v celosvetovej relácii predalo okolo 60 miliónov nosičov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies