VIDEO Spevák Puddle of Mudd počas koncertu obvinil muža z krádeže domu

NETKY.SK • 3 Február 2016, 13:15 • 2 min
VIDEO Spevák Puddle of Mudd počas koncertu obvinil muža z krádeže domu

BRATISLAVA - Spevák a gitarista americkej kapely Puddle of Mudd Wes Scantlin počas koncertu obvinil neznámeho muža z krádeže domu.

slovakia

left justify in out

Vystúpenie sa konalo v meste Marietta v štáte Ohio. Hudobník prerušil šou a začal obviňovať fanúšika stojaceho v publiku, pričom mu tiež hanlivo nadával. Štyridsaťtriročný muzikant takisto vyzýval ostatných ľudí, aby muža nakrútili. "Toto je ten pes. Tu je tá sviňa. Tento chlapík ukradol môj posratý dom," povedal okrem iného Scantlin, ktorý následne odišiel z pódia a predčasne ukončil koncert.

 


Speváka začiatkom januára zatkli v Hollywood Hills za vandalizmus, keď vnikol do svojho niekdajšieho domu, ktorý mu vlani zabavili, a začal v ňom ničiť zariadenie vrátane bezpečnostného systému a kamier. Hudobník mal v ostatnom období viacero problémov zo zákonmi. Vlani ho zatkli niekoľko ráz, z toho dvakrát za šoférovanie pod vplyvom návykových látok. Koncom decembra ho zadržali za držbu drog.


Kapela Puddle Of Mudd vznikla v roku 1991 a na konte má šesť štúdiových albumov. Zatiaľ posledný s názvom re:(disc)overed, ktorý je plný coververzií, vyšiel v auguste 2011. Najväčšie hity ako Control, Blurry či She Hates Me pochádzajú z druhej nahrávky skupiny Come Clean (2001). Formácia, ktorá získala štyri Billboard Music Awards, z tohto albumu predala vyše päť miliónov kópií. Skupina by mala vystúpiť na Topfeste, ktorý sa bude konať 1. a 2. júla na letisku v Piešťanoch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies