VIDEO Spevák Pete Doherty si zahral v klipe kapely Trampolene

NETKY.SK • 30 November 2016, 15:52 • 2 min
VIDEO Spevák Pete Doherty si zahral v klipe kapely Trampolene

BRATISLAVA - Anglická kapela Trampolene zverejnila videoklip k piesni Blue Balls And A Broken Heart. V čiernobielej novinke sa predstavil aj hudobník a spevák Pete Doherty, líder kapiel The Libertines a Babyshambles.

slovakia

left justify in out

"Povedal som Petrovi a ostatným, že by som rád nakrútil video k mojej novej piesni Blue Balls And A Broken Heart. Pôvodne som to plánoval spraviť po koncerte v Lyone, mohli sme tak využiť svetlá a všetci by mohli spolu tancovať. Petrovi však napadlo, že by sme mohli nakrúcať už počas koncertu a zapojiť do klipu aj publikum. V ten deň ma požiadal, aby som priniesol nejaké prístroje a tiež projektor, no nevedel som načo. Nebol som si istý, ako to spolu súvisí. Keď sme sa vrátili na pódium, aby sme zahrali prídavok, z reproduktorov hrala skladba Blue Balls And A Broken Heart. Všetci pomaly tancovali a mávali rukami, pozrel som sa hore a videl som projektor, ktorý premietal starý rodinný film. V ňom spolu tancovali aj Petrovi starí rodičia. Bolo to dojemné, dúfam, že videoklip zachytil tento magický moment," uviedol v rozhovore pre britský týždenník New Musical Express (NME) Jack Jones.


V kapele Trampolene pôsobia okrem spomínaného speváka a gitaristu aj Wayne Thomas (basgitara) a Rob Steele (bicie). Formácia, ktorá sa už predstavila aj na festivale Glastonbury, vydala 25. novembra svoju najnovšiu nahrávku z edície Pocket Albums, pričom novinka má názov Pocket Album Five. Pochádza z nej aj skladba Blue Balls And A Broken Heart.
 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona