VIDEO Spevák Justin Bieber v Beverly Hills zrazil paparazza

NETKY.SK • 27 Júl 2017, 12:20 • 2 min
VIDEO Spevák Justin Bieber v Beverly Hills zrazil paparazza

BEVERLY HILLS - Kanadský spevák Justin Bieber v stredu večer zrazil paparazza, keď odchádzal z bohoslužby v Saban Theater v Beverly Hills. Magazínu People to potvrdila polícia.

slovakia

left justify in out

Podľa Scotta Dowlinga z policajného oddelenia v Beverly Hills sa nehoda stala o 21:24 miestneho času a zraneného muža previezli do nemocnice Cedars-Sinai.

Jeden zo svedkov uviedol, že 23-ročný Bieber sa pokúšal autom odisť od budovy, no vo výjazde mu bránila skupina fotografov. “Skúsil paparazzov vystrašiť, ale keď sa k nim priblížil, jedného z nich nešťastnou náhodou trafil," opísal zdroj nehodu. Spevák následne vystúpil z auta, aby skontroloval, či je muž v poriadku a počkal na príchod záchranárov a polície. Jeho hovorca na otázky magazínu People zatiaľ nereagoval.

Justin Drew Bieber, ktorý je okrem hudby známy aj početnými problémami so zákonmi, vydal v roku 2009 EP nahrávku My World, po ktorej nasledovali albumy My World 2.0 (2010), Under The Mistletoe (2011), Believe (2012) a Purpose (2015).

 

Na konte má tiež kompilácie My Worlds: The Collection (2010) a Journals (2013). Počas kariéry stihol získať napríklad jednu cenu Grammy, dve BRIT Awards, dvanásť American Music Awards, štrnásť Billboard Music Awards, či dvadsať Teen Choice Awards.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies