VIDEO Spevák James Blunt zverejnil singel Love Me Better

NETKY.SK • 27 Január 2017, 16:42 • 2 min
VIDEO Spevák James Blunt zverejnil singel Love Me Better

BRATISLAVA - Anglický spevák a skladateľ James Blunt zverejnil singel Love Me Better. Novinka, na ktorej sa autorsky podieľal aj Ryan Tedder z kapely OneRepublic, je prvou ukážkou z jeho pripravovaného albumu The Afterlove. Štúdiovka, na ktorej 42-ročný interpret spolupracoval aj s Edom Sheeranom, sa dostane na trh 24. marca. Spomínaný singel si hudobníkovi priaznivci môžu vypočuť na službách Spotify či Apple Music.

slovakia

left justify in out

Rodák z Tidworthu okrem novej hudby prostredníctvom svojho oficiálneho profilu na sociálnej sieti Facebook predstavil aj tracklist nového albumu. Nahrávka bude mať dovedna desať skladieb.


Bývalý vojak James Blunt vydal prvý album Back To Bedlam v roku 2004. Štúdiovka sa stala vo Veľkej Británii najpredávanejšou nahrávkou nultých rokov 21. storočia. Na konte má tiež počiny All the Lost Souls (2007), Some Kind Of Trouble (2010) a Moon Landing (2013).

 

K jeho najúspešnejším hitom patria skladby You're Beautiful, Wisemen, Goodbye My Lover, Carry You Home či 1973. Je držiteľom dvoch Brit Awards, dvoch Ivor Novello Awards, dvoch MTV Video Music Awards a piatich nominácií na Grammy.

Tracklist albumu James Blunt – The Afterlove:


1. Love Me Better
2. Bartender
3. Lose My Number
4. Don’t Give Me Those Eyes
5. Someone Singing Along
6. California
7. Make Me Better
8. Time Of Our Lives
9. Heartbeat
10. Paradise




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies