VIDEO Spevák Harry Styles vydá 7. apríla debutovú sólovú pieseň

NETKY.SK • 27 Marec 2017, 13:35 • 2 min
VIDEO Spevák Harry Styles vydá 7. apríla debutovú sólovú pieseň

BRATISLAVA - Anglický spevák a skladateľ Harry Styles zverejní 7. apríla debutový sólový singel. Magazín Billboard o tom informoval na základe 30-sekundovej reklamy, ktorú 25. marca odvysielali vo Veľkej Británii. V upútavke spevák kráča za zvuku inštrumentálnej skladby cez zadymenú miestnosť. Na konci sa pozrie do kamery a na obrazovke sa objaví dátum 7. apríla.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný Harry Styles sa stal známym ako člen chlapčenskej skupiny One Direction, ktorá má v súčasnosti pauzu. V júni 2016 Billboard zverejnil informáciu, že rodák z Redditchu vo Worcestershire podpísal sólovú nahrávaciu zmluvu s Columbia Records. 

One Direction pôvodne tvorili Harry Styles, Louis Tomlinson, Niall Horan, Liam Payne a Zayn Malik. Posledný menovaný však skupinu opustil v marci roku 2015. Pätica sa preslávila v súťaži The X Factor, kde v roku 2010 skončila na tretej priečke. Na konte majú zatiaľ albumy Up All Night (2011), Take Me Home (2012), Midnight Memories (2013), Four (2014) a Made in the A.M. (2015), ktorý vydali po odchode Zayna Malika už len ako štvorica. Získali viac ako sto ocenení vrátane siedmich BRIT Awards, siedmich American Music Awards, šiestich Billboard Music Awards alebo štyroch World Music Awards. 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona