VIDEO Spevák Gerard Way vydá dve nové skladby

NETKY.SK • 23 Marec 2017, 13:54 • 2 min
VIDEO Spevák Gerard Way vydá dve nové skladby

BRATISLAVA - Americký spevák Gerard Way vydá 22. apríla dve nové piesne. Into The Cave We Wander a Pogi’s Cavern vznikli ku komiksovej sérii Cave Carson Has a Cybernetic Eye.

slovakia

left justify in out

Tridsaťdeväťročný interpret piesne napísal a nahral spolu s Rayom Torom, kolegom z už nefungujúcej kapely My Chemical Romance. Obaja sa pritom v spolupráci s Dougom MckKeanom postarali aj o ich produkciu. Nahrávky sa dostanú na trh pri príležitosti Record Store Day 2017. 

Skladby vyjdú na 12-palcovej vinylovej platni v priehľadnom obale v limitovanej edícii päťtisíc kusov. Balenie bude tiež obsahovať 32-stranový komiks s novým príbehom od Waya a ukážkami sérií Doom Patrol, Shade, The Changing Girl, Mother Panic a spomínaného Cave Carson Has a Cybernetic Eyez z dielne DC’s Young Animal. Okrem toho záujemcovia, ktorí si LP zaobstarajú, dostanú aj plagát od Nicka Deringtona s postavami z každej z menovaných komiksových sérií.

Gerard Way pôsobil v kapele My Chemical Romance od jej vzniku v roku 2001 až do marca 2013, keď oznámili ukončenie činnosti. Počas fungovania vydali štyri štúdiové nahrávky: I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love (2002), Three Cheers For Sweet Revenge (2004), spomínanú The Black Parade a Danger Days: The True Lives Of The Fabulous Killjoys (2010).

 

Najväčší úspech im priniesol práve album The Black Parade, ktorý obsahuje single Welcome To The Black Parade, Famous Last Words, I Don't Love You či Teenagers. Po ukončení činnosti kapela fanúšikom a fanúšičkám ešte ponúkla výberovky May Death Never Stop You (2014) a The Black Parade/Living with Ghosts (2016). Way v septembri 2014 vydal zatiaľ jedinú sólovku Hesitant Alien. 

 


 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies