VIDEO Spevák Father John Misty zverejnil tri nové skladby

NETKY.SK • 19 Marec 2017, 19:55 • 2 min
VIDEO Spevák Father John Misty zverejnil tri nové skladby

BRATISLAVA - Americký hudobník a spevák Father John Misty dnes prostredníctvom služby Soundcloud predstavil tri nové piesne.

slovakia

left justify in out

Tridsaťpäťročný interpret nazval všetky tri novinky Generic Pop Song, pričom ich odlíšil iba číselne, a to ako 3, 9 a 16. Father John Misty plánuje 7. apríla vydať nový album Pure Comedy, z ktorého už predstavil skladby Pure Comedy, Ballad Of The Dying Man, Two Wildly Different Perspectives, Leaving LA a Total Entertainment Forever. Novinka bude obsahovať celkovo trinásť piesní.

Father John Misty, vlastným menom Joshua Michael Tillman, vydal ako J. Tillman osem sólových albumov. Neskôr začal vystupovať pod pseudonymom Father John Misty a vydal nahrávky Fear Fun (2012) a I Love You, Honeybear (2015).

 

Predvlani na seba upozornil, keď nahral coververzie skladieb Blank Space a Welcome To New York speváčky Taylor Swift. Objavil sa tiež v klipe k piesni Freak speváčky Lany Del Rey.

 


 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona